Zimní pobyt v Krkonoších

Ač se psala půlka března,
zima krkonošská víc než hrozná.
Sněžilo i fičelo,
občas krásně svítilo.
Někdy rolbou, jindy skibusem,
pak už na sjezdovku poklusem.
Na prkýnkách žádný stesk,
ohřát se pak slíbil Blesk.
Pro velké i prťavé,
slíbil jídlo lákavé.
Prckové si po jídle,
hráli v herně rozlehlé.
Večer, děti, hybaj spát,
dospělí ať jdou si hrát.
Prudivý byl jeden kmet,
ale co, tak vem ho čert.
Hlavně, že si dospělí,
zimy s dětmi užili.

Jsme moc rádi, že jsme se mohli setkat při jiné příležitosti, než v našem výukovém centru při angličtině, a to nejen s dětmi, ale i s jejich rodiči na penzionu Blesk v Krkonoších. V Horní Malé Úpě, známé jako Pomezní Boudy, jsme si užili bezva týden za opravdu zimního počasí, které ukázalo prakticky všechny možné tváře.

Děti byly naprosto úžasné, ty, které neuměly lyžovat, se naučily a ty, co zvládaly začátky, se zdokonalily tak, že už nám pak ujížděly:-)) Při společných blocích jsme natrénovali nejen více angličtiny s prima Radkou a Věrkou, ale též objevovali krásu řezaných oblouků se strejdou  Honzou - jeho carvingové letadlo, číšník nebo slon děti bavili a moc se u toho nasmály. Jindy zase prckové dováděli při písních se skvělou Radkou a její Yamahou.
Pochválit však musíme také rodiče, zvláště při večerních hrách ukázali, že hra je sice jen hra, ale kdo je první vyhrává!!!

Myslíme, že to byl velice podnětný týden, a věříme, že se opět potkáme třeba při setkání s vítáním letních prázdnin či u jiných aktivit, které budeme pořádat.

Ještě jednou Vám všem moc děkuji, byli jste skvělí !!!

Vaše Terezka Hejnicová


Fotografie naleznete v sekci fotogalerie
 

 

Zde si dovoluji prezentovat jeden z emailů, které nám dělají radost a jsou motivací pro naši další práci..díky...

Ahoj Terezko, 
chtěla bych tímto poděkovat za týden na horách, který byl nejen o angličtině a lyžování, ale také o pohodě a příjemně stráveném čase. 
Myslím že si dobře rozuměly děti, hrály si a lyžovaly, ale i dospělým bylo fajn. Můžu mluvit samozřejmě jen za sebe, protože já jsem byla spokojená a užila jsem si to. 
Chtěla bych tímto pozdravit i ostatní, které nevídám a to Moniku, Péťu,Květu,Martinu,Márty i její maminku, Věrku, Radku, všechny Honzíky a samozřejmě i Tebe, která jsi všechno báječně zorganizovala a zařídila. 
Těším se na další akce a doufám, že se uvidím i s ostatními. 
Přeju Vám všem krásné jaro a stálý úsměv a pohodu. :-) Jana